Management Search

 

Management of management search executive vacatures zijn geen gewone vacatures. Zij raken direct het functioneren van de organisatie, het organisatie concept en het functioneren van het management team.

 

Gemeenten, Provincies en Waterschappen worden voor een uitbreiding van taken gezet met een afnemende beschikbaarheid van medewerkers. Als een budget tijdelijk beschikbaar is zijn Provincies , Gemeenten of Waterschappen aangewezen op tijdelijke functie vervulling of inlenen, wat overigens goed kan passen in de competentie ontwikkeling van een kandidaat.

 

Daardoor is een management of management search executive vacature veel meer dan een lege plek waar een CV voor wordt gezocht. En dus is management executive search een intellectuele uitdaging op het gebied van persoonlijkheden, organisatie inrichting en team samenstelling. Dat idee brengt verrassende, nieuwe mogelijkheden met zich mee en voor onze organisatie het matchen, daar waar we goed in zijn. Naast de noodzakelijke inhoudelijke kennis zorgt ons interim management bureau ervoor dat persoonlijkheid kenmerken en management kwaliteiten van de kandidaat passen binnen het management executive search traject van uw Gemeente, Provincie of Waterschap.

 

Bij management executive search komen kandidaten na een succesvolle bemiddeling doorgaans direct bij uw Gemeente, Provincie of Waterschap in dienst.

 

Meer over ons management search executive proces staat hieronder beschreven en ziet er als volgt uit:

 

Na het verstrekken van de opdracht stellen wij op basis van gesprekken binnen uw organisatie en in samenspraak met u een uitgebreid inhoudelijk profiel op. Met betrekking tot het inhoudelijke profiel lijkt de behoefte aan management vaardigheden af te nemen en is specialistische kennis steeds meer gevraagd. Het ene kan echter niet zonder het andere, door rigide werving van specialisten met te weinig aandacht voor de match, kan er in de toekomst opnieuw een management probleem ontstaan.

 

Na de het verstrekken van de management executive search opdracht bespreken wij de wervingsmethodieken inclusief condities als tijdelijk of interim management dienstverband en inhuren. Tevens stemmen wij de inhoudelijke procedure en tijdsplanning af.

 

Aangezien ons interim management bureau met ons grote netwerk van meer dan zeshonderd associƩs diepe wortels heeft in het gehele publieke domein menen wij ook bij een Management Search opdracht snel te kunnen schakelen en is de eerste fase van het advies met eventueel geschikte en benaderbare kandidaten kosteloos.

Management Search