Interim management bureau

Meesters in Management: detachering en interim management bureau in alle windstreken

 

Meesters in Management is niet de grootste, maar wel één van de meest vooraanstaande interim management bureaus in Nederland. Meer dan eens zijn wij in de top 20 geëindigd van beste detacheringsbureaus.

 

Wij zijn gevestigd in Den Haag en zijn kind aan huis bij de publiek sector in heel Nederland. Van Vaals tot Roodeschool en van Westkapelle tot Dinxperlo: Meesters in Management levert en begeleidt professionals in alle windstreken. Meesters in Management is een bekende naam in de bedrijfstak. Een naam die staat voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

Ons handelsmerk: persoonlijk en kieskeurig.

 

Wij zijn trots op onze kleinschalige, persoonlijke manier van werken. Deze werkwijze geldt zowel naar opdrachtgevers als naar kandidaten. Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak en werken met een streng geselecteerde pool van ervaren kandidaten. Ook naar opdrachtgevers zijn wij – vergeef ons – een tikje kieskeurig, in het belang van een goed resultaat. Wij leveren bij voorkeur kandidaten voor opdrachten met substantie en diepgang, met een duidelijke uitdaging. Opdrachten waarin kandidaten hun meerwaarde kunnen bewijzen.

 

Onze meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van detachering leverde ons de ervaring waarmee wij met succes vele duizenden gespecialiseerde interimmers konden bemiddelen naar een nieuwe opdracht. Onze heritage op een zeer gespecialiseerd terrein werkt positief in twee richtingen, naar opdrachtgevers en naar kandidaten.

 

Opdrachtgevers kennen onze goede naam en ons netwerk van kandidaten; zij vertrouwen op onze inschattingen van geschikte kandidaten. Interimmers rekenen terecht op ons gevoel voor de eisen en de werkelijke behoeften van opdrachtgevers. Zeker met de huidige trend waarin aanbestedingstrajecten, bid procedures en tenders de norm zijn, kunnen kandidaten op Meesters in Management bouwen: wij begeleiden ervaren en deskundige kandidaten naar hun volgende opdracht!

 

Geschiedenis van ons interim management bureau

 

1984: Het begon door de oprichting van een interim management bureau door K. de Roo. Een uiterst succesvol bureau met hoge kwaliteitsnormen en opdrachtgevers in overheid en zakelijke dienstverlening.

 

1994: Door de toenmalige maatschap werd De Roo Middle Management B.V. opgericht. Eind 1999 is het bedrijf verzelfstandigd van De Roo en verder gegaan onder de naam Het Bureau Interim!

 

1999: Aan Het Bureau Interim! werd later de handelsnaam “Meesters in Management!” genoemd, samen met Het Bureau Training!, Het Bureau Coaching! en Het Bureau Search!

 

2009: Eind dit jaar nam Meesters in Management Zorg Consult Nederland over. De naam werd gewijzigd in Zorg Consult Interim.

 

2011: Per toen zijn alle activiteiten van Meesters in Management overgenomen door de familie Streppel en ondergebracht in Het Bureau Interim Projecten B.V. Ons interim management bureau bleef gevestigd in Den Haag.

 

Onze missie

 

Ons interim management bureau wil een bijdrage leveren aan de organisatieontwikkeling bij onze opdrachtgevers, zodat zij hun resultaten kunnen behalen.

 

Onze visie

 

Door onze brede dienstverlening, waarbij het altijd om mensen gaat, lossen wij samen met onze opdrachtgevers actuele en toekomstige interim management vraagstukken op, waardoor zij hun organisatiedoelen bereiken. Wij bieden onze associés en interim professionals de mogelijkheid om hun vak op het hoogste niveau uit te oefenen. Als interim management bureau vervullen wij een actieve rol in het bewaken van de waarden en normen van ons vak.